fbpx

Overzicht van kindermeditatie apps 2023

Overzicht van kindermeditatie apps 2023

1 september 2023 Algemeen Kindermeditaties 0

We hebben speciaal voor jou een compleet overzicht van alle Nederlandstalig kindermeditatie apps gemaakt. Sinds wij onze app hebben uitgebracht zijn er meerdere kindermedtatie apps gelanceerd, wat wij alleen maar toe kunnen juichen! Hoe meer kinderen de voordelen van deze fijne meditaties of visualisaties ervaren des te beter. Het luisteren naar de meditaties kan een periode helpend zijn voor een kind, maar ze zullen dit zich altijd blijven herinneren dat dit in hun jeugd heeft geholpen bij een stukje ontspanning, beter in slaap kunnen vallen of het overwinnen van hun angsten. Zo zal later de drempel om het mediteren of iets in deze vorm weer op te pakken kleiner zijn.

Maar dan nu de lijst met Nederlandstalig kindermeditatie apps 2023

De Kindermeditatie app

We moeten natuurlijk wel starten met onze eigen kindermeditatie app. Deze app is ontwikkeld door ons (Joris en Jiska). De meditaties zijn geschreven en ingesproken door Jiska. Jiska is de eigenaar van Sterrig en Sterrig Opleidingen en heeft jaren lange ervaringen met het begeleiden en werken met kinderen. De meditaties hebben verschillende thema’s die elk kunnen helpen bij bepaalde vraagstukken van een kind. De app is inmiddels ruim 2000x geïnstalleerd en wordt dagelijks actief gebruikt.

Download de app uit de Play of App store of wordt lid van onze Vrienden van Snooz community

Slaaapie kindermeditatie app

Slaaapie kindermeditatie app is ontwikkeld door Bo. Bo haar missie is om zoveel mogelijk kinderen te helpen met ontspannen en beter slapen. Hierdoor zullen zij beter kunnen functioneren en gelukkigere volwassenen worden die juiste beslissingen maken. Er staan verschillende slaap meditaties in de app die 6 tot 20 minuten kunnen duren. Een hele mooie app die kinderen kan helpen bij lekker ontspannen in slaap vallen.

Download de app uit de Play of App store of bezoek de website

Meditaties voor kinderen app

Onne en Hilde zijn de oprichters van Meditaties-voor-Kinderen, een app die meditatie als een krachtig hulpmiddel ziet voor kinderen van alle leeftijden om met spanning, stress, angst en moeilijke emoties om te gaan. Hun app en webplatform bieden praktische tools voor zowel kinderen als hun ouders en professionals. Daarnaast creëren ze geleide slaapmeditaties met verhalen en muziek om kinderen te helpen ontspannen en zich te ontwikkelen in deze veeleisende wereld.

Download de app uit de Play of App store of bezoek de website