fbpx

Over ons

Een Sterrig Product

De kindermeditatie-app is een Sterrig product dat bij Jiska is ontstaan. Jiska kreeg als pedagoog, yogadocent en mindfulnesstrainer regelmatig vragen en verzoeken van zowel ouders als kinderen over meditaties. Dit vlocht samen met de signalen die ze zag tijdens de kinderyogalessen; er is behoefte aan meditaties en visualisatie-oefeningen, voornamelijk gericht op in slaap vallen, in contact komen met je lichaam en loskomen van de (school)dag. Jiska startte een project op waarbij ze tien meditaties zou schrijven, inspreken en online op YouTube zou zetten. Concreet en behapbaar! De eerste tien meditaties waren klaar en het project weer losgelaten. De meditaties die op YouTube en Spotify te beluisteren zijn werden positief ontvangen. Zowel ouders en kinderen werden er blij van. Het liep zelfs zo goed dat ze in de Nederlandse top 10 kwamen! Dit positieve respons zorgde ervoor dat Joris (teamlid van Sterrig) ook erg enthousiast werd. En zo ontstond het idee van een app. Joris is bekend in de wereld van app development en sloot zich aan bij het project

Een Wolvegasters product

Een app bouwen, dat is spannend…en duur! En Sterrig zat, zoals zoveel bedrijven, midden in de Corona misère die er financieel ontzettend inhakte. Maar het enthousiasme over de app bleef en Jiska en Joris trokken de stoute schoenen aan en gingen open en eerlijk in gesprek met Armand van ‘oddmanout’ en Corine van ‘Corine Concept en Creatie’. Er was weinig eigen geld waarmee ze dit project konden financieren. De vraag was dan ook of de bedragen konden worden uitgespreid over een langere tijd. Armand en Corine reageerden positief. En zo ontstond er een samenwerking tussen Jiska (ontwikkelaar van de meditaties), Joris (projectleider), Armand (app development) en Corine (illustratie en vormgeving): allemaal uit Wolvega en daar zijn we Stiekm Trots op!

Gratis mindfulness trainingen voor kinderen

In de toekomst hopen we een stichting op te kunnen richten, waar een bepaald percentage van de inkomsten van de app, in stroomt. Met dat geld willen we gratis mindfulness trainingen aan kinderen aanbieden waarvan de ouders het normaliter niet goed kunnen betalen.

De app

De app is nu te bewonderen in de bekende app stores en op www.kindermeditatieapp.nl. Het hele team is zo trots op dit product!

Er is een abonnement af te sluiten voor maand of per jaar. Per maand betaal je 2,99 euro of per jaar 29,99 euro. Hiermee krijg je toegang tot alle bestaande meditaties maar dan zonder reclames zoals bijvoorbeeld bij YouTube of Spotify en zullen er met regelmaat nieuwe meditaties verschijnen.

We horen en lezen graag jullie reacties op de app en de meditaties.

Kindermeditatie-app @ Instagram
Kindermeditatie-app @ Facebook