fbpx

Vrienden van Snooz

Welkom bij Vrienden van Snooz, een speciaal netwerk voor professionals die met kinderen werken. Bij de Kindermeditatie App begrijpen we hoe belangrijk het is om kinderen te helpen hun innerlijke kracht te vinden en te ontwikkelen. Daarom hebben we Vrienden van Snooz ontwikkeld.

Gratis pakket

Het Vrienden van Snooz pakket bevat posters, kleurplaten en leuke affirmatiestickers die je kan gebruiken in coaching sessies, kinderyoga lessen, tijdens de les of om gewoon uit te delen. Deze materialen zijn ideaal voor scholen, kinderdagverblijven, therapeuten, coaches, kinderyoga docenten en andere professionals die met kinderen werken.

De vormgeving is gemaakt door Corine Concept & Creatie

Het pakket bevat de volgende inhoud

1 stickervel
5 kaartjes
10 a4 kleurplaten
10 a5 kleurplaten
2 posters

Erkenning

Als Vriend van Snooz krijg je niet alleen dit mooie pakket, maar ontvang je ook een badge die je op je website kunt vermelden. Dit geeft je de erkenning die je verdient als een professional die zich inzet voor de ontwikkeling en het welzijn van kinderen. Bovendien word je als Vriend van Snooz vermeld op onze website, wat kan leiden tot nieuwe kansen, connecties en ook goed is voor de vindbaarheid van je website.

Meld je vandaag nog aan!

Als je je aanmeld sturen we dit mooie pakket naar je toe binnen 3 a 5 werkdagen, dit is geheel gratis. Je krijgt dan ook de instructies hoe je de button op je website kan vermelden en wij zullen jou dan vermelden op onze website. Word vandaag nog een Vriend van Snooz!