fbpx

Vrienden van Snooz

Welkom bij Vrienden van Snooz, een speciaal netwerk voor professionals die met kinderen werken. Bij de Kindermeditatie App begrijpen we hoe belangrijk het is om kinderen te helpen hun innerlijke kracht te vinden en te ontwikkelen. Daarom hebben we Vrienden van Snooz ontwikkeld.

Pakket

Het Vrienden van Snooz pakket bevat posters, kleurplaten en leuke affirmatiestickers die je kan gebruiken in coaching sessies, kinderyoga lessen, tijdens de les of om gewoon uit te delen. Deze materialen zijn ideaal voor scholen, kinderdagverblijven, therapeuten, coaches, kinderyoga docenten en andere professionals die met kinderen werken.

De vormgeving wordt gedaan door Corine Concept & Creatie en wordt echt super (we hebben al een sneak peak gezien)!

Erkenning

Als Vriend van Snooz krijg je niet alleen dit mooie pakket, maar ontvang je ook een badge die je op je website kunt vermelden. Dit geeft je de erkenning die je verdient als een professional die zich inzet voor de ontwikkeling en het welzijn van kinderen. Bovendien word je als Vriend van Snooz vermeld op onze website, wat kan leiden tot nieuwe kansen, connecties en ook goed is voor de vindbaarheid van je website.

Nog even geduld…

We zijn momenteel bezig met het opzetten en ontwerpen van het pakket. Maar we nodigen je uit om je aan te melden voor onze wachtlijst. We zullen je op de hoogte houden van onze ontwikkelingen en je als eerste laten weten wanneer het pakket beschikbaar is. Het pakket zal in eerste instantie geheel gratis zijn!

Aanmelden voor onze wachtlijst is gemakkelijk en kosteloos. Het is onze manier om onze waardering te tonen voor degenen die zich inzetten voor de ontwikkeling en het welzijn van kinderen. Samen kunnen we de wereld een betere plek maken voor kinderen. Word vandaag nog een Vriend van Snooz!

Meld je aan voor de wachtlijst